Boda Raquel i Paco

El passat 11 de desembre vaig tenir el plaer d’assistir com a fotògrafa al casament de la Raquel i el Paco. Va ser una boda senzilla i íntima on es va cuidar fins al mínim detall. Cada un d’ells exquisida elecció. Les robes del vestit, sorgides d’una petita botiga de Gràcia (Érase una vez) que només veure-la fa somiar, un plaer per on submergir-me amb la càmera. El ram; un espectacle de textures i delicats colors de la mà de Frèsia. I el lloc… Per arribar a Sant Pere de Clarà havies de fer-te pas a través d’un petit camí sorgit gairebé del no-res. Un espai feréstec ple d’olors i espais que et retornaven al bosc encantat. En fi, tot un plaer pels sentits. Per cert, gràcies als de Sauleda per preparar-me uns aperitius tant brutalment bons i diferents. Sóc vegetariana i a vegades costa que et mimin una miqueta! #puredepatatatrufadapower! ;)

 

fotografo_de_boda_24

fotografo_de_boda28 fotografo_de_boda_30 fotografo_de_boda_29 fotografo_de_boda_27 fotografo_de_boda_26  fotografo_de_boda_24 fotografo_de_boda_23 fotografo_de_boda_25 fotografo_de_boda_21 fotografo_de_boda_20 fotografo_de_boda_19 fotografo_de_boda_17 fotografo_de_boda_16 fotografo_de_boda_15 fotografo_de_boda_14 fotografo_de_boda_13 fotografo_de_boda_12 fotografo_de_boda_10 fotografo_de_boda_9 fotografo_de_boda_8 fotografo_de_boda_7 fotografo_de_boda_6 fotografo_de_boda_5 fotografo_de_boda_4 fotografo_de_boda_3 fotografo_de_boda_2 fotografo_de_boda_1 fotografo_de_boda.

.

.

 

Los comentarios están cerrados.